KitPvP Aktiflik Sorunu ve Yeni Event Takvimi!

KingZombie 19 Haziran 2023 17:31 69

Selam arkadaşlar ben KingZombie. Bu forumu anlaşılır ve kısa tutmayı düşünüyorum. Bu forumda KitPvP sunucusunun daha çok oyuncu çekmesine yönelik bazı sorunları dile getirdim. Dilerseniz forumu geçelim.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere KitPvP sunucusu son 1-2 aydır çok az oyuncu giriyor ve bu durum beni çok üzüyor. Bu durumun sebeplerini kendi gözlemlerimle dile getirdim. Bu gözlemlerim doğrultusunda soruna yönelik çözümlerde ürettim. Umarım KitPvP sunucusunun aktiflik sorununu çözmeye yönelik faydalı bir forum olmuştur..

Ben KingZombie. Bu sunucuda nereseyde 1.5 yılımı doldurdum ve sunucuda eğlenerek oynuyorum. Beni daha çok KitPvP sunucusunda görebilirsiniz. 

KitPvP sunucusunda ki aktiflik sorununu kendimce aşağıda ki maddelerde belirttiğim sorunlar yüzünden olduğunu düşünmekteyim. Tabi ki çok daha farklı sebepler vardır fakat ben bu forumda sizlere görüşlerimi iletmek istedim. Umarım destek olursunuz.

Bildiğiniz üzere eskiden yeni başlayan bir oyuncu direkt PvP alanına giriş yapabiliyor ve diğer oyuncularla savaşabiliyordu. Yakın bir zaman sonra sunucu yetkilileri bu özgürlüğü 3 level seviyesi altında ki oyunculardan maalesef aldılar. Bunu neden yaptılar peki? Hemen açıklayayim. Yetkililerin bunu yapma amacı aslında iyi amaçlıydı fakay planladıkları gibi gitmediğini düşünüyorum. Bildiğiniz gibi sunucudan uzaklaştırılan biri hemen farklı bir hesap açıp KitPvP sunucusuna girip PvP alanına çok hızlı bir şekilde giriş yapabiliyordu. Yetkililerin amacı bu çabukluluğu engellemekti ve başarılı oldular. Bu yüzden 3 level seviyesi altında ki oyunculara PvP alanına giriş yetkisini ellerinden aldılar. Yeni başlayan bir oyuncu 3 level olabilmek ve PvP alanına giriş yapabilmek için başka oyuncularla /duel atması gerekiyordu. Fakat sunucuda 3 level olana kadar /duel atmak çok sıkıcı, ayrıca sunucudaki oyuncuların hepsi PvP alanında savaşmakta. Yani yeni başlayan biri 3 level olmak için /duel atıcak bir oyuncu bulamadığında yeni oyuncular çabuk sıkılıyor ve sunucuyu terk ediyor. Bu duruma 3 veya 4 kez karşılaştım diyebilirim. Özetleyecek olursak yeni başlayan oyuncular /duel atarak 3 level olamıyorlar ve bu durumun yeni oyuncuların sunucuya başlayamadan bırakmasına sebep oluyor.

PvP alanına giriş yapabilmek için 3 level seviyesine ulaşma gereksinimi kaldırılmalıdır!

Yaptığınız ve yapmakta olduğunuz eventler büyük küçük farketmeksizin oyuncuları memnun edemiyorsunuz. Bu yüzden kendimce bir event takvimi hazırladım. Aşağıda gösterdiğim event takvim tablosu sadece bir örnektir, özelleştirilebilir; ekleme çıkarma yapıplabilir. 

Umarım forumu beğenmişsinizdir, bir sonraki forumda görüşmek üzere sağlıcakla kalın..

19 Haziran 2023 17:31

ellerine sağlık çok guzel bir forum olmus he bu konular hakkında çok haklısın

19 Haziran 2023 17:38

Microsoft Excel bilgilerim yetersiz olduğundan tablo biraz asitmetrik olarak kötü olabilir, kusura bakmayın. Elimden geldiğince güzel tasarlamaya çalıştım. Umarım beğenmişsinizdir.

19 Haziran 2023 17:38
Oyuncu - emre42
emre42
Admin

Formunuzu çok beğendik. Yazı için teşekkür ederiz. Önerilerinizi ekibimiz ile paylaşacağız ve çözüm olanakları sunacağız. Bu gibi forumların devamını bekleriz.

19 Haziran 2023 21:47
Cevap yazabilmek için giriş yapmalısınız!